zondag 20 november 2011

Vrouwen en tassen....addict!

Vrouwen en tassen, ik denk persoonlijk dat dit een aardige dodelijke combinatie is voor onze portemonnee:)  Dit geld in ieder geval als ik voor mezelf spreek daar ik altijd val op de tassen waar een aardig prijskaartje aan hangt.  Elk seizoen koop ik ook wel paar nieuwe tassen.

Nu vinden wij vrouwen natuurlijk ook altijd een goed excuus om een nieuwe tas aan te schaffen:  ik heb geen tas die bij mijn net nieuw gekochte winterjas past,  mijn tassen zijn te klein en ik heb een grote tas nodig,  ja maar schat deze tas kan echt overal bij, als manlief weer begint te miepen dat je al zoveel tassen hebt:)

Sinds een tijdje is webshop land een nieuwe tassen webshop rijker Bag Addicts genaamd. Jullie zijn gewaarschuwd deze verleiding is absoluut niet te weerstaan!

De eigenaresse van de webshop heeft absoluut gevoel voor smaak en je vind hier dan ook tassen van merken zoals Antichic,  Octopus, Fris en Company en Fiorelli, maar ook voor merken die mij iets minder bekend in de oren klinken zoals Elammouri en Pell Mell.

Ik moet zeggen dat ik over deze merken blij verrast was, er zitten absoluut pareltjes tussen. Daarnaast kun je er ook terecht voor clutches, reistassen, laptop tassen enzovoort.   Ben je opzoek naar iets speciaals en iets wat niet standaard is neem dan zeker een kijkje!  tip; verzending is gratis binnen Nederland.

Kleine win actie

Wat kun je hiermee winnen?   Een leuke kleine verrassing:)   Wat moet je er voor doen?   Ik ben erg benieuwd wat jullie van de site en de collectie vinden?  Naar welk merk zou jullie voorkeur uit gaan. Laat een berichtje achter op mijn blog en onder diegene verloot ik een leuk kleinigheidje:)

Deze actie loopt tot en met zondag 28 november 2011.

2 opmerkingen:

  1. Hey tof.
    Ik vind de site er professioneel uitzien. En dat het logo van Fashionchick erop staat is altijd goed. De tassenhangers vind ik wel erg leuk en de Friis & Company Recap Bag in het beige. Leuke tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke webshop, deze kende ik nog niet.
    Mijn favoriet is Friis & Company, zo een leuk merk, heel up-to-date!

    BeantwoordenVerwijderen