dinsdag 15 november 2011

Aparte blogs....koffie leut!

Ik bedacht me ineens misschien vinden jullie het wel leuk als ik eens een artikel op mijn blog zet wat niets met mode of beauty te maken heeft?  Hierbij het eerste artikel van mijn nieuwe item " aparte blogs".

Koffie leut

Ik ben naast een fervent thee drinker, ook een fervent koffie drinker.  Thuis heb ik al een paar jaar een Senseo en daar ben ik nog steeds erg blij mee!  Mijn favoriet zijn de Dark Roast en de Capuccino.
Voor kerst heb ik destijds de limited edition gekregen van Tord Boontje en behorende glaasjes.  Foto volgt:)
Je kunt nu bij Senseo je eigen design ontwerpen.

Mijn vriend daar in tegen is helemaal fan van de Nespresso.  Ik moet ook wel heel eerlijk zeggen dat deze koffie meer pit heeft dan de koffie van de Senseo.  Zijn apparaat draagt de naam Krups.  Hij gebruikt hier verschillende cups voor.De cups hebben diverse smaken en variĆ«ren van sterkte. Zo kun je de groene cup gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een wat grotere kopje koffie wenst.  Daarnaast is af en toe een scheutje amaretto ook wel erg lekker in de koffie. Geeft het net een beetje meer pit.

Balen jullie trouwens ook dat de koffie en de thee zo snel afkoelen in een gewone kop of glas?  Daar heeft o.a. Bodum een ideale oplossing voor bedacht;   dubbelwandige koffie glazen en thee glazen.

dubbelwandige koffie glazen
Beiden glazen dragen de naam Pavina.  Ze zijn best prijzig, maar dan heb je ook zeker wat.  De koffie blijft er een stuk langer warm in. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder:)

Prijs klein: circa 20 euro, per 2 stuks
Prijs groot: circa 25 euro, per 2 stuks

Ideaal sint en kerstcadeau!

Wat vinden jullie van zo'n stukje op mijn blog?
Drinken jullie liever thee of koffie? Wat is jullie favoriet?

4 opmerkingen:

 1. Ik lust helemaal geen koffie!
  Heel af en toe thee, maar dan moet het goed zoet en fruitig zijn, zoals rozebottel met veel suiker :)
  Als het koud is buiten kies ik liever voor warme chocomelk met mini marshmallows of slagroom :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel, ik vind koffie ook lekker maar dan met mate. De glazen lijken me erg handig. Idd wel prijzig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Petra, je bent dus een echte zoete kauw? Maar chocomel met marshmallows?? Is dat iets typisch Belgisch? Chocomel erg lekker, zeker met slagroom:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rinah, ik drink ook niet al teveel koffie, alhoewel ik het s' avonds na het eten toch wel erg lekker vind:) De glazen zijn duur, maar ze zijn het meer dan waard. Het blijft echt langer warm. Ze hebben ze trouwens ook van het merk Randwyck. Deze zijn wel iets goedkoper. Leuk om te horen dat het artikel je aanspreekt:)

  BeantwoordenVerwijderen