dinsdag 8 november 2011

A need stemmen

Beste lezers,

Opnieuw heb ik mij op gegeven voor een wedstrijd, waar ik stemmen voor nodig heb. Dit keer is het voor een shampoo en conditioner merk, genaamd Aussie.  Zij zijn op zoek naar de ultieme Aussie Angel. Ik dacht die niet waagt die niet wint toch?

Aussie

Kennen jullie dit merk?  Het merk heeft in totaal maar liefst 14 verschillende shampoos en conditioners! De wieg van het merk staat ook daadwerkelijk zoals de naam al doet vermoeden in AustraliĆ«.  Ze staan bekend om hun variatie aan plaatselijke fruitsoorten en kruiden die al eeuwen oud zijn.  En deze worden in de shampoos en conditioners verwerkt.

Verkrijgbaar

In Nederland is het sinds 2011, te verkrijgen bij de Etos. De prijzen beginnen vanaf 6,99 euro. Dat is niet verkeerd dacht ik zo?


Aussie Colour Mate shampoo

Wat kun je winnen?  Mocht je uiteindelijk toe gelaten worden tot de finale, dan wint de winnares van de finale 2 retourtickets naar AustraliĆ«. Top prijs dacht ik zo!  En laat dat nu nog een ultieme droom van mij zijn:) Ondanks mijn vliegangst.
Ik wil jullie dan ook vragen om via onderstaande link:http://aussie.fashionscene.nl/angel/224

Een stem op mij uit te brengen, jullie zouden mij er een heel groot plezier mee doen:)

PS; jullie kunnen zelf ook nog mee dingen naar deze prachtige prijs.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Inge

3 opmerkingen:

  1. ik probeerde te stemmen maar het lukt niet als ik mijn email adres ingeef :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi, dank je wel dat je wilde stemmen:) Wat balen zeg, maar ik ben bang dat mensen uit het buitenland helaas niet kunnen stemmen(: Gaf het systeem een melding?

    BeantwoordenVerwijderen