zaterdag 12 november 2011

My nice ring:)

Tijdens het weekendje Amsterdam heeft mijn vriend mij blij verrast:)   Aangezien we in dat weekend 1,5 jaar samen waren mocht ik van hem een ring uitzoeken en deze laten graveren (dat moet ik overigens nog doen).  Natuurlijk had ik al precies in mijn hoofd zitten wat ik wilde hebben, een zilveren ring, niet te groot daar ik niet al te brede vingers heb.

Maar jullie raden het al, wat gebeurde er?  In een winkeltje in de 9 straatjes kwam ik DE ring tegen, en deze was deels van zilver, met een randje goud en een halve edelsteen erin met de kleur mint groen.  Het winkeltje heette overigens Pretty Rings.   Ik was er helemaal happy mee, maar mijn vriend was iets minder enthousiast.  Hij moest erg wennen aan de kleuren combinaties. Mannen en sieraden dat moet soms nog uit gevonden worden haha.

Vervolgens zijn we nog bij de Bijenkorf en andere winkeltjes, want ja je zou ergens nog een veel mooier kunnen tegen komen. Echter wat mij op viel was dat zilver dit jaar toch wel de boven toon voert. En ware het nu niet dat ik tijdens mijn cursus Imago styliste heb geleerd welke kleuren het beste bij mijn huidskleur, ogen en haarkleur passen. Laat zilver nu net niet in het rijtje staan.  Toen was de keuze dus snel gemaakt.  Ben er nog steeds erg blij mee:)
Ben erg benieuwd wat jullie van de ring vinden?  En vinden jullie hem bij mij passen?

3 opmerkingen: