zondag 13 november 2011

PACE....

Een aantal jaren geleden heb ik een toffe jeans van het merk PACE op de kop getikt in de verkoop voor 25 euro!  Dat is natuurlijk bijna voor niks als je bedenkt dat de broek voorheen 150 euro gekost heeft. Echter ik moet er wel bij zeggen dat de winkel waar ik hem kocht er mee stopte.

Deze broek is zijn geld meer dan waard geweest, ik heb hem aan op een van de foto's in mijn lookbook 10. Hij blijft mooi in model en hij is van goede kwaliteit. Dit merk is niet overal standaard te koop. In Nederland word het nu zover ik weet bij bijvoorbeeld bij Funkie House verkocht.

Dit merk heeft zulke leuke modellen:)  Je betaald er wel wat extra's voor maar dan heb je ook wat.
Nieuwsgierig geworden?  Klik op onderstaande foto om naar de webshop van PACE te gaan;Stoer modelletje dacht ik zo?
Op de site staat ook een lookbook. Hier vind je zoal de wel bekende tuinbroek.
Wat denken jullie gaat de tuinbroek dit jaar een trend worden?

4 opmerkingen:

 1. Opzich vind ik de tuinbroek wel leuk, weet alleen niet of ik hem zo leuk vind om hem daadwerkelijk aan te schaffen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke coole broek, de tuinbroek was ook in de mode toen ik 15 was ongeveer, heb er zelf wel nooit een gedragen. Ik vind het wel tof, stoer en nonchalant, zie er al helemaal mijn t-shirt onder dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Laura, ik heb vroeger ook een tuinbroek gehad en ik moet zeggen je kan hem op diverse manieren combineren? Tegenwoordig hebben ze ook in iets meer vrouwelijke modellen zeg maar. Wat houd je precies tegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Fashion Mom, ja de broek is echt gaaf! Ik heb hem vroeger ook gehad, strak truitje eronder en hakken en klaar is kees!

  BeantwoordenVerwijderen