woensdag 23 november 2011

Been stijl.....

Leggings, kniekousen, sokken, beenwarmers, je kan het zo gek niet bedenken of het is te koop in been mode land. Ik moet ook zeggen, deze accessoires worden vaak vergeten echter ze kunnen je outfit ook maken of breken.

Ik en panty's die hoop heb ik al heel lang op gegeven. Deze sneuvelen bij mij altijd helaas.  Kennen jullie dat?  Maar hier schijnt een ideale oplossing voor te zijn;  de kousenhandschoen.  Deze beschermt je panty tegen eventuele halen.Ideaal dacht ik zo:) Deze is onder andere te koop bij Oroblu.  Klik op onderstaande foto om naar de webshop te gaan.

Tips + weetjes

Een panty mag mee in de wasmachine, echter er word wel aangeraden deze ook in een waszakje te doen net zoals de beha's.
Kennen jullie dat? De panty gaat na een paar keer dragen lubberen?  Dit kun je voorkomen door altijd een maat kleiner te kopen .
De hoogste denier panty is 80. 
Vermijd huidskleurige panty's dit maakt oud.

Panty in zijde, kan je het voorstellen? Dit draagt echt werkelijke als een tweede huid:) Deze is bij Falke te koop. Dat betekend wel dat je meer dan 100 euro mag neer tellen.

Want nu ook harstikke hip zijn de zogenaamde boottops. Dit zijn beenwarmers met een randje bont aan. Verkrijgbaar bij Bonnie Doon.

Dragen jullie ook graag leggings?  En zouden jullie bereid zijn om daar geld aan uit te geven?

2 opmerkingen:

  1. Ik draag ook vaak leggings, en ben altijd bereid om er meer voor uit te geven. Ik ga dan voor beter kwaliteit, waar ik wat langer plezier mee heb! Trouwens...nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik las je artikel hierover, maar vanwege een aantal dingen kon ik niet eerder reageren. Artikel daarover is vanavond online.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel:) Ik denk dat ik er binnenkort ook maar eens aan moet gaan geloven om wat meer geld neer te tellen voor een panty of legging. Soms duur toch kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen