zondag 6 november 2011

Hairdo...

Sinds een aantal jaar heb ik mijn haar eigenlijk altijd kort gehad, variërend van behoorlijk kort tot een a-symmetrische look. Het nadeel van een korte coupe is dat je regelmatig een bezoekje aan de kapper moet brengen, daar het model er anders vrij snel uit is. In mijn geval was dat toch wel om 4 tot 6 weken. Ik heb namelijk van mezelf vrij dik en stug haar, met een slag erin. Cadeautje van mijn lieve moeder:)

Sinds februari 2011 heb ik het laten groeien en het resultaat mogen jullie zelf aanschouwen op onderstaande foto. Ik moet zeggen tot nu toe bevalt het goed:)  Binnenkort er even een model in laten knippen, een beetje laten uitdunnen en dan kunnen we er weer tegen aan. De reden dat ik het nu wat langer heb laten groeien, is dat ik het tijd vond voor iets anders. En het voordeel van wat langer haar is, is dat wanneer het een dag niet wil zitten, hup haar in een staart en klaar.

Laten we we eerlijk zijn? Heeft iedereen niet altijd iets te zeuren over zijn haar?  Hebben we prachtige krullen dan willen we stijl, zijn we gezegend met een dikke bos, dan wil we dunner haar en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Zo heeft kort haar natuurlijk ook weer een ander verzorging nodig dan lange lokken. Denk bijvoorbeeld aan de gels, de wax, de schuim enzovoort. Want ook bij windkracht 8 en regen moet onze coupe in model blijven, en dan moet het niet eindigen als coupe " verzopen kat".

Om mijn korte coupe in model te brengen gebruikte ik meestal wax of van die " kauwgom".
Voor mijn lange lokken iets meer body te geven, heb ik sinds vorige week en fijn product ondekt van Nivea, genaamd Volume Sensation Mousse Conditioner. Nieuw toegevoegd aan de producten lijn en valt onder de noemer " conditioners".

Nivea Volume Sensation Mousse Conditioner


De tekst verraad het eigenlijk als,  het is geschikt voor alle haar typen en met name voor de mensen die hun lokken net is meer body willen geven.
Wat beloofd het product?

Door de toevoeging van het Style Infusion System en het Biosoft System geef je het haar een luchtige
verzorging en daardoor krijgt je haar vanzelf meer body.

Hoe kun je het product nu het beste gebruiken?
Schud het product goed, aanbrengen nadat je haar hebt gewassen met shampoo. Masseer de mousse zacht in het haar en dan ongeveer na 1 minuut uitspoelen. En klaar is kees.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over het product, naar het haar inderdaad net iets meer body geeft, je haar gaat er lekker van glanzen en de mousse ruikt ook nog eens lekker.

Prijs: 3,39 euro.

Ben erg benieuwd of er meer mensen zijn die het product geprobeerd hebben? Wat zijn jullie favoriete producten?

Hierbij nog 2 foto's van mij, een met korte coupe en een met een langere coupe, ben erg benieuwd wat jullie het leukste vinden staan?4 opmerkingen:

 1. Je staat met beiden maar misschien met kort nog iets beter. Ik ben ook niet tevreden over mijn haar, voor mijn zwangerschap had ik prachtige pijpekrullen, nu futloos fijn haar :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide staat erg leuk, met korte coupe heb je een frisse koppie, maar lang staat je ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ fashion mom, bedankt voor de reactie op mijn blog:) erg leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik denk persoonlijk dat kort haar mij iets pittiger staat. Maar jij heb ook mooi haar hoor:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Rinah, bedankt voor het compliment! Ik ben het met je eens:) kort staat inderdaad iets frisser. Maar jij hebt volgens mij ook best dik haar of niet?

  BeantwoordenVerwijderen