dinsdag 22 november 2011

Time........is flying with gadgets

Tijd?  Ja, wat zegt tijd eigenlijk?  Het negatieve wat tijd aan zich heeft is dat alles binnen een bepaalde deadline moet gebeuren. Denk aan op tijd zijn op een afspraak, een opdracht op je werk moet binnen een bepaald tijdsbestek af zijn enzovoort.  Als je hier over gaat nadenken dan word je alleen maar somber, heeft tijd dan echt niks positiefs?  Oh jawel hoor, het geeft toch maar weer heel duidelijk aan dat we leven!  Laten we met zijn alle blij zijn dat wij als Nederlanders en Belgen zijnde onze kostbare tijd, ja ja daar is die weer in vrijheid mogen leven.

Nu we het toch over tijd hebben, balen jullie niet als je in de ochtend in alle haast je horloge vergeet om te doen? Als ik voor mezelf spreek, mis ik op dit moment mijn horloge enorm. Het is net alsof ik een deel van mijn pols mis:) Gelukkig is de horloge van mij niet kapot, maar de batterij heeft het begeven deze was helaas niet van Duracell.

Eigenlijk slaan we twee vliegen in een klap daar de horloge tegenwoordig echt niet meer als iets sufs gezien word, maar als een ware accessoire!  Laten we ook wel wezen van sportief tot chique, van zilver tot goud je kan het zo gek niet bedenken of het is in horloge land verkrijgbaar.

Over nog amper een krap weekje komt de onze lieve goed heilig man weer een aantal mensen van ons met een bezoekje vereren:). Wat is er dan mooier dan verrast te worden met een prachtige " tijdbom" of vriendje lief vereren met zo'n prachtig topstuk?  Stop met zoeken, een oud collega raadde mij een webshop aan waar ze deze topstukken verkopen!  De webshop heet; Horloges in de shop
Zij verkopen horloges van diverse merken, die stuk voor stuk gekenmerkt worden door originaliteit, dynamiek en eenvoud. Ze combineren ook sportief met trendy. Top door hun eenvoud.  Ik heb al een mooi exemplaar gezien, de ODM 60 seconds black gold.

Gadgets

Mocht je nu zelf niet op een horloge zitten te wachten, of niet zo'n horloge freak zijn niet getreurd, de webshop verkoopt naast horloges ook leuke gadgets. Van een leuke tas (diverse merken) voor de dames of een waterdichte hoes voor de Iphone of Ipad voor de heren onder ons,  je kan het zo gek niet bedenken of de shop heeft het.


foto: horloges in de shop


Ben erg benieuwd wat  jullie van de webshop vinden? Naar welk horloge merk gaat jullie voorkeur uit? 

PS: zou het erg leuk vinden als jullie een berichtje achter zouden laten:)

3 opmerkingen:

  1. Ja ik moet nog wennen aan horloges, maar begin het steeds meer te waarderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke post! Ik ben zelf geen horloge freak.. heb er wel een paar maar heb ze eigenlijk nooit om!

    BeantwoordenVerwijderen