zondag 1 april 2012

Make-up...and more

Zoals beloofd in mijn eerdere blog van vandaag, zou ik jullie een " kijkje in de keuken" van mijn beauty mand geven:Zoals jullie zien ben ik aardig fan van de make-up spulletjes van Essence en Catrice.  Ik moet er wel bij zeggen de ander zweert er bij en de ander haat het. Gelet op de prijs/kwaliteit verhouding vind ik dat de make-up zich goed houd.  Laten we ook heel realistisch zijn, wat kun je verwachten van een oogschaduw van bijvoorbeeld 2,50 euro?

Iets uit principe weigert mij om aan make-up heel veel geld uit te geven. 20 euro voor een oogschaduw bijvoorbeeld dan denk ik?  Daar kan ik ook een leuk truitje voor kopen.  Alhoewel ik er zeker van overtuigd ben dat je waar krijgt voor je geld. Neem nu bijvoorbeeld de tube BB crème van Garnier, deze is zeker niet verkeerd. Maar ik denk dat een iets duurdere variant een nog betere dekking en kleur pigment heeft. Alleen daarvoor zou ik het gewoon een keer moet uit proberen.

Desalniettemin vind ik het erg leuk om te spelen met verschillende make-up merken en artikelen omdat ik van mening bent dat je hier ook veel van je eigen creativiteit in kwijt kan.

Zo heb ik gisteren op You Tube een leuke make-up tutorial ontdekt. Wellicht kennen de meeste van jullie haar al, Pixi Woo?
Zij legt heel duidelijk en goed uit hoe je een bepaalde look kunt creëren. Weliswaar gebruikt zij duurdere merken maar dat moet geen verschil maken, om haar advies ter harte te nemen met de merken die jezelf gebruikt.

Heb vanochtend geprobeerd een paar van haar adviezen ter hand te nemen. Alleen het aanzetten van mijn wenkbrauwen was niet zo'n groot succes. Qua vorm en kleur. Maar oefening baart kunst:) Was gisteren vergeten een nieuw (lichtere kleur) wenkbrauw potlood te kopen en ik was zo stom om de oude weg te gooien.  Wat vinden jullie van het resultaat?
Wat zijn jullie favoriete make-up merken?
Gebruiken jullie kwasten/sponsjes om foundation aan te brengen?

PS; volgend artikel gaat over hippe fietsen...zoals een beach cruiser

9 opmerkingen:

 1. Ik twijfel ook nog steeds over de bb creme, vind jij m goed? En leuk, beachcruiser!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Evey, de creme is zeker niet verkeerd. Als ik voor mij zelf spreek. Ik ga volgende maand eens een iets duurdere variant proberen. Check is de BB cream Shop, daar zitten echt goede tussen. Deze shop heb ik leren kennen dankzij Petra van Sprinkles on a cupcake. Ik wil graag die van Dr. Jart of Skin 79 uit proberen.

   Verwijderen
 2. Leuke look!
  Ik vond de bb cream van garnier niet zo schitterend!
  Je moet ook eens kijken naar de you tube video's van Kandee Johnson, ook superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Petra, de BB creme is oke, maar ik wil binnenkort er een bestelling via jouw tip de BB cream shop. Gewoon ter vergelijking:) dank voor de tip ga ik haar turtorial ook eens bekijken:)

   Verwijderen
 3. Ik betaal ook niet graag zo veel voor make-up! Ik gebruik de fake beautyblender voor mijn foundaction!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ fake beauty blender? Heb geen idee wat ik me daar bij voor moet stellen?

   Verwijderen
 4. @Evey. Haha, de review komt er vandaag aan:) Inclusief een artikel over hippe fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top! Zag op nsmbl ook al een toffe inspiratiepost over beach cruisers en fixies (maar die zijn al een tijdje hot, dus ze lopen wat achter)

  BeantwoordenVerwijderen