zaterdag 14 april 2012

Make-up Military...and look

Gisteren toch ondanks vrijdag de 13e nog aardig geslaagd om het gebied van make-up dankzij de aanbieding van het Kruidvat. Ideaal zo'n aanbiedingen. Alhoewel dit nog beter is wanneer je dan de wat duurdere make-up merken koopt. Maar ja, ach ikke blijf dan toch liever bij het oude vertrouwde..omdat ik nu eenmaal mijn geld niet kan uitgeven aan dure make-up. Al geloof ik zeker dat er ergens verschil in moet zitten.

Military look?  Jullie zullen wel denken wat moet ik me daar bij voorstellen?  Ik verschijn niet " strak in het pak".  De reden dat ik mijn look deze naam heb gegeven is omdat ik verzot ben op de kleur legergroen, eigenlijk op bijna alle soorten groen.

Net uit bed look:)  

Na foundation en concealer
Make-up klaar:), subtiel op gemaakte ogen Essence oogschaduwEssence 4 kleurige oogschaduw
Gisteren heb ik deze oogschaduw gescoord gisteren tijdens de aanbieding van het Kruidvat. Waarom dit setje?  Ik was gelijk verliefd op de kleuren combinatie van verschillende tinten groen en een beetje goud met heel donkergroen met een subtiele glinstering er in. Er staat overigens nieuw op het doosje, echter deze 4 kleurige oogschaduw ligt sinds februari in de winkel. Dus het nieuwe is er een beetje af:).  Ook de naam vond ik erg grappig: wood you mind?
Ik dacht daar valt absoluut met een beetje kunst en een vliegwerk (ben nog steeds in oefening) een leuke/stoere look van te maken.

Hoe zien de kleuren er nu precies uit?

Mooie kleurtjes niet?

Op mijn huid zien ze er als volgt uit:

Kleuren parade
De eerste kleur (deze is niet heel zichtbaar) is de " goudkleurige" kleur, de tweede kleur is de donkergroene kleur met glinstering, de 3e kleur licht groene kleur en de 4e kleur is de zacht groene kleur. Je ziet dat de kleur pigmenten het een beetje laten afweten.

Om eerlijk te zijn vind ik de naar goud neigende kleur, de donkergroene met glinstering en de zachtgroene kleur het mooist. Ik moet wel zeggen dat ik aardig wat nodig had van de lichte kleur om dit op mijn hand te zien.

Wat ik ook een beetje jammer vind is dat de kleur snel afbrokkelend als je er met een kwastje in dept. Ook moet je aardig wat oogschaduw gebruiken (vooral de lichte kleuren) wil je er wat van op je ooglid terug zien. Een absoluut pluspunt vind ik wel dat het goed blijft zitten. We zijn nu bijna aan het eind van de dag en het zit er zonder bij werken nog steeds op. Zou ik hem weer kopen? Ja, als deze op is en ze hebben hem nog in assortiment. Waarom?  Ik vind de kleurschakering mooi en ondanks dat de kleur pigmenten niet op zij sterkst zijn valt hier zeker iets van te maken. Het is zeker geschikt als je een naturel look wilt maken voor naar school of je werk.

Dat voor de mooie budget prijs van: 2,99 euro.

Verder gebruikte ik om deze look te creƫren de volgende make-up spulletjes:

Totale Military look:

Ready to go

Tip voor iedereen die een bril draagt en welk effect de make-up dan heeft:

Neem een kijkje op de blog van de Belgische Sofie, zij heeft een leuke filmpje op haar blog staan over hoe je het beste make-up kunt gebruiken wanneer je brildragend bent.
Fashionata

Wat vinden jullie van mijn look?

2 opmerkingen:

  1. Deze look staat je erg goed. Alleen vind ik de pigmentatie een beetje tegen vallen, essence misschien met een primer eronder dat het beter uitkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Rinah, ja precies dat ik vind inderdaad ook een beetje jammer. Wat betreft de primer een goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen