vrijdag 13 april 2012

It's Freaking Friday...

Vrijdag de 13e roept dit bij jullie ook bepaalde dingen op, zoals niet onder een trap doorlopen? Let op zwarte katten?  Horrorfilm kijken? Of denken jullie allemaal onzin? De dag loopt zoals die loopt?

Persoonlijk heb ik er niet zoveel mij, alhoewel deze datum wel in mijn geheugen staat gegrift. Daar op 13 april 1992 de zware aardbeving (5,6 op de Schaal van Richter) plaats vond in Roermond. Ik kan jullie wel vertellen het is een rare gewaarwording.  Als het van veraf begint te rommelen en dat geluid word steeds sterker en het blijkt later geen onweer te zijn geweest...

Terug naar Freaking Friday, ach daar heb ik niet zoveel mee. Wat mij betreft is dat bij geloof en daar heb ik persoonlijk niet zoveel mee. Wel stond ik vanochtend raar te kijken toen ik de vaatwasser op mijn werk aan het uit ruimen was en tot mijn stomme verbazing kwam er ineens een toetsenbord voorbij.... en ja beste mensen die heeft veel water gedronken. Hopelijk heeft mijn collega na het drogen nog een werkend toetsenbord, ha ha.

Vandaag even een rust dagje voor mij wat betreft het bloggen. Mijn lichaam heeft dit even nodig helaas. Maar niet getreurd morgen is Inge weer back in business.  Heb overigens vandaag gebruik gemaakt van de aanbieding bij het Kruidvat, 1 + 1 gratis op alle make-up. Dankzij de type van Evelyn van blogger van Style Spy.   Deze mooie aanbieding is alleen morgen nog geldig.  Wat word ik daar als make-up uitprobeer type toch heel erg gelukkig van:).  Dus vandaag voor mij geen vrijdag de 13e:)

Omdat ik mijn blog begon over een zwarte kat, vond ik het een leuk idee om jullie voor te stellen aan ons huisdier, is het geen schatje?Onze lieve en eigenwijze huisdiertje Poes

Ha ha, ja beste mensen ze heet ook daadwerkelijk Poes.

Hebben jullie vandaag nog iets aparts/grappigs mee gemaakt op deze vrijdag 13 april.

3 opmerkingen:

 1. Hihi, tip v Evey. Maar ik heb gewerkt & studie. Nothin special.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Evey, hoe gaat het met je studie? Vind je dat niet zwaar werken en studeren te gelijk? Ik heb gisteren ook een halve dag gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werk maar 12 uur en 4u college. De rest van de tijd deel ik zelf in, dat is t lastigste hah

   Verwijderen