zondag 29 januari 2012

Mode nieuwtjes...from the desk

Hierbij nog een paar leuke mode nieuwtjes:

PINC

Dit staat voor Prijzig is niet Cool en dat ben ik helemaal met de eigenaresse van dit concept eens! Af en toe is het echt te gek wat er voor kleding, tassen en schoenen word gevraagd. Vandaar dat zij dit concept is gestart, en hier kun je leuke mode items scoren van zeker niet de minste merken zoals Supertrash, Aaiko, Modstrom, FAB, Anecdote enzovoort. Vaak gaan deze stukken met 50% korting de deur uit. Soms kun je er ook leuke dingetjes scoren voor 10 tot 30 euro. Niet verkeerd dacht ik zo?

Maandelijks worden er grote uitverkopen georganiseerd in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.
Echter er is groot nieuws! Sinds afgelopen zaterdag 28 januari, hebben ze een sample winkel die dagelijks (behalve op zondag) is geopend aan de zuidas van Amsterdam. De collectie is weliswaar minder uit gebreid, maar het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen! 

De openingstijden zijn ook niet verkeerd, mocht je in Amsterdam wonen dan kun je er van maandag tot en met vrijdag van 11.00u tot 19.00u terecht. En op zaterdag van 10.00u tot en met 17.00u.

Kennen jullie dit concept? Wie is er al eens geweest?

Nieuw mode programma RTL5

Mode fanaten op gelet! Lijkt het jou niet verkeerd om 1000 euro in de vorm van cheques te winnen die je kan besteden aan kleding?  Voor 1 dag als top styliste door het leven te gaan? Kijk dan snel op de volgende site en geef je op: Winkelen  Het is de bedoeling dat je voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit scoort, deze zal beoordeeld worden door een jury. In deze jury zit onder andere Fred Van Leer, niet de minste dacht ik zo?

Wie durft de uitdaging aan te gaan?  Wie gaat durft zich op te geven?

Annemarie Borlind


Hier zweren toch wel enkele Bekende Nederlanders bij. De schoonheidsproducten zijn allemaal gebaseerd op natuurlijke ingredienten. En nee deze mevrouw komt niet uit Zweden of Noorwegen wat haar naam wellicht doet verraden, maar ze is afkomstig uit Duitsland. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat men in Duitsland heel veel goede schoonheidsproducten heeft, die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediĆ«nten.  Ook de farmaceutische industrie is daar veel verder dan in Nederland.
Nieuwsgierig geworden naar deze producten, die ook nog schappelijke geprijsd zijn? Check de volgende site: Annemarie Borlind

Wie is er al bekend met deze producten?

The Face

De modellencontest voor meisjes en jongens in real life, wie gaat er naar kijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten