woensdag 11 januari 2012

Blogrust....

Lieve lezers/lezeressen, De afgelopen drie dagen heb ik helaas een blogrust moeten inlassen i.v.m.mijn gezondheid(: Af en toe doe ik meer dan mijn lichaam aan kan en dan zegt het vanzelf nu pas op de plaats! Dat gebeurde dus helaas de afgelopen drie dagen. Dit heeft dus niks te maken met feit dat ik het bloggen niet leuk vind, maar soms werkt je lichaam niet samen met je geest. Mijn geest wil dan veel meer dan mijn lichaam, en dat werkt niet altijd samen. Dus als ik af en toe een blogrust inlas heeft dit helaas te maken met mijn gezondheid. Maar beste mensen ik heb ook nog positief nieuws jaja, mijn vriend en ik gaan per 1 april samenwonen:) we hebben er zin in! Liefs, Inge

8 opmerkingen:

 1. Meid doe maar rustig aan met alles. We zien je vanzelf weer verschijnen. En wat leuk nieuws gefeliciteerd dat jullie gaat samenwonen, trekt 1 van jullie bij elkaar in, of hebben jullie een nieuw paleisje?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Rinah, dank je wel voor je lieve comment. Ik ga bij mijn vriend intrekken. Dus dat word shoppen bij de Ikea:) heb al een gaaf bureau gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Inique oh wat gaaf zeg, ontzettend leuk! Welke bureau heb je gespot, ik heb ook toevallig een bureau gezien bij Ikea die we gaan kopen hihih straks kopen we hetzelfde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach is niet erg hoor dat je niet alle dagen post, denk dat de meesten slechts 2 keer per week posten of zoiets. Ik hoop dat alles goed is met je gezondheid en wens je een mooie toekomst met je partner samen x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Rinah, haha dat zou wat zijn zeg! Ik heb een bureau gezien wat op een lessenaar lijkt met zwart vilt binnen in. Het kost 139 euro. Ben er helemaal verliefd op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @fashion mom, dank je wel voor het lieve berichtje. Mijn gezondheid zal helaas met ups en downs blijven gaan daar ik chronisch ziek ben. Vind het bloggen echt leuk, wil het liefst elke dag bloggen maar soms kan dat niet, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey ik dacht dat ik iets had geplaatst. Anyways sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooooh wat vervelend zeg.. hopelijk ben je snel weer beter!! Maar het is toch ook niet erg om soms wat rust in te lassen!! Gewoon lekker bloggen als je je er sterk genoeg voor voelt en anders niet!!

  Gefeliciteerd met je samenwonen plannen, heel leuk :) we zien vast snel allemaal foto's van wat je nieuw aangeschaft hebt!!

  Fijne weekend alvast!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen