woensdag 4 januari 2012

Bag....stuff

Ja,ja tassen dat hebben wij dames natuurlijk nooit genoeg haha. Elke seizoen vinden we wel weer een leuk excuus om een nieuw exemplaar te shoppen. Let op, de heren onder ons. Onze filosofie is namelijk dat een tas de vrouw maakt en bij elke outfit past nu eenmaal niet dezelfde tas:).

Elke dag zie ik diverse modellen en kleuren aan tassen voorbij komen op straat. Soms zie je eerst de tas en dan de dame die er bij loopt, dit vanwege het feit dat de tas zo vol gestouwd is met spullen. Vaak zitten er hele levensverhalen in de tas:). Vandaar dat het mij wel leuk leek om jullie een kijkje in mijn tas te geven:

Leren tas van Mexx
Binnenkant van de tas





Tas
Deze buidel tas  (een van mijn favoriete tassen voor de zomer) heb ik vorig jaar tijdens de uit verkoop in de Mexx winkel in Gouda gekocht. Was er meteen verliefd op, vanwege de vorm. Beetje vintage gevoel kreeg ik erbij. De tas was een rib uit mijn lijf, nee hoor dat is een geintje daar hij maar 15 euro kostte.  Natuurlijk is dit niet mij enige tas, en ook ik ben wel een beetje tassen verslaafd. Alhoewel ik geen extreem dure tassen heb. Mijn filosofie is, liever meerdere tassen, dan een hele dure tas.

Wat sleep ik nu zoal mee?

Geurtjes
Op dit moment heb ik twee geurtjes in gebruik. Dit zijn een eau de parfum van Halle Berry en eau de toilette van Celine Dion. Beiden geurtjes zijn fris en lekker fruitig. Meestal zit er overigens 1 geurtje in mijn tas.

Telefoon
Ook ik ben helemaal happy met mijn smartphone IPHONE. Het hoesje daar was ik direct verliefd op.

Vingerloze handschoenen
Licht gewicht en altijd handig om bij je te hebben.





Deodorant van Dove en mijn favoriete handcrème van de Lidl. Lippen balsem van de Douglas. Deze ruikt lekker naar bosbessen.


Agenda 2012
Vorig jaar aangeschaft, vond hem direct leuk:)  Hij is van de makers van het tijdschrift Flair.

Oordopjes
Super zijn deze oordopjes van Sennheiser. Ze kostte wel wat maar dan heb je ook wat:) Inclusief een handig opbergzakje.

Ipod
Ja wat moet ik daar nog van zeggen? Klein en compact en goed geluid:)

Portemonnee
Gescoord even eens in de uitverkoop bij de Bijenkorf voor 17,50 euro. Dat is niet teveel als je bedenkt dat die van Kipling is. Van dit merk heb ik ook 2 tassen (die ik eveneens in de uitverkoop heb gescoord) en daar past de portemonnee prima bij.

Normaal gesproken sjouw ik ook mijn compact camera van Olympus mee. Want soms kom je toch echt iets tegen wat je op de foto moet zetten:)


Wat vonden jullie van het item?  Wat zeulen jullie elke dag mee in je tas? Wat is jullie favoriete tas?


2 opmerkingen:

  1. Leuke post!! En inderdaad, je kan nooit tassen genoeg hebben, mooie tas trouwens!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Petra; dank je wel meid voor jouw complimenten:) haha, en wij dames hebben nooit genoeg tassen.

    BeantwoordenVerwijderen