zondag 18 december 2011

Urban....and cupcakes

Urban....and cupcakes?  Wat heeft dat nu met elkaar te maken?  Al deze twee creaties komen tezamen in San Francisco.  En nee, ik ben niet heel stiekem het vliegtuig in gekropen. Echter mijn vriend heeft er de afgelopen week een weekje vertoefd en hij is er zeer over te spreken. Het is een stad die bruist. Mensen leven daar nog naar bepaalde waarde en normen en je kan er heerlijk anoniem zijn. Dat is waarom ik zo hou van de Big City!

De Belgische lezeressen komt Urban wellicht bekend voor? Daar Antwerpen een filiaal van dit te gekke merk rijk is. Dames ik ben jaloers:)  Ik doel dus op Urban Outfitters en mijn vriend was zo lief om in San Francisco een paar kiekjes van de collectie en de winkel te maken.

Urban Outfitters San Francisco

Urban Outfitters San Francisco
Urban Oufitters San Francisco

Persoonlijk vind ik de inrichting van de winkel erg gaaf. Hoop dan ook dat er snel een winkel in Nederland komt van dit merk:). Tot dan moeten we ons nog maar " blut" shoppen in de webshop.  Ze hebben echt gave spulletjes er tussen zitten. Vooral de winterjassen van deze collectie zijn leuk, soms een beetje prijzig maar daar hebben we de uitverkoop voor.

Ben erg benieuwd of jullie dit merk kennen? Wie heeft er al eens iets gekocht van dit merk?

Mijn vriend vond dat hij niet met lege handen het Nederlands grondgebied kon betreden en vandaar dat hij een kleinigheidje voor mij geshopt heeft:). Dit is een broche geworden, met de kleuren die ik graag draag en die krijgt dan oom een mooie plaatsje op mijn alpino pet of op mijn col:).
Afwisselen kan natuurlijk ook.

Broche van Cupcakes en Cartwheels

De broche is van het merk Cupcakes and Cartwheels en is gekocht in een winkel die de opmerkelijke naam " Therapy" draagt. Ach, ja wij als " shop verslaafden" horen in zo'n winkel thuis haha.
Deze winkel keten (8 winkels totaal) is alleen te vinden tot op heden in de Verenigde Staten en ze zijn gespecialiseerd in kleding, schoenen en accessoires. Daarnaast heeft 1 winkel ook een groot assortiment aan spulletjes voor in en rondom het huis.  Ook zijn ze druk bezig met het opzetten van een eigen webshop.
Ben erg blij met mijn cadeautje:)

Houden jullie ook van broches?  Persoonlijk denk ik dat dit een vergeten mode accessoires is, terwijl je er wel veel kanten mee op kan.

1 opmerking:

  1. San Francisco lijkt me een geweldige stad. Het merk ken ik wel van horen zeggen, maar zal de webshop nu es checken!

    BeantwoordenVerwijderen