zaterdag 17 december 2011

Aparte blogs....frozen

Vandaag vond ik dat het wel weer eens tijd werd om een artikel op mijn blog te wijden aan iets anders dan mode en beauty.  Trom geroffel trom geroffel...wat word er uit mijn hoge hoed getoverd??  Cupcakes!

Persoonlijk ben ik niet bekend met het eten van cupcakes en ook niet met de bereiding ervan. Echter zie ik regelmatig op diverse blogs cupcakes voorbij komen. Ik vind het erg leuk dat mensen hier zo creatief mee bezig kunnen zijn en hun passie er in kwijt kunnen:)

Echter een paar dagen geleden, las ik een artikel over cupcakes in de dagblad de Metro en wat blijkt sinds kort krijg je deze heerlijkheden zo kant en klaar vanuit de vriezer je wagentje in geworpen. Ideaal wanneer je geen zin hebt in al dat bakken:). Al denk ik wel dat de echte liefhebbers " voor de vers gebakken " versie gaan.

Ze zijn in het vriesvak van je supermarkt verkrijgbaar en verpakt per 3.  Maitre Paul heeft gekozen voor voor de Los Angeles cupcakes (Forest Fruit, Vanilla White en Lemon Sunflower) en New York cupcakes (Strawberry Butterfly, Triple Chocolat en Caramel Fudge).
De cupcakes zijn binnen 40 minuten ontdooid. Ideaal om zo iets altijd in de vriezer bij de hand te hebben, mochten onverwachts een hoop vriendinnen op de stoep staan:).

Prijs: 2,69 per doosje
Ben erg benieuwd of jullie ze al eens geprobeerd hebben? Of de liefhebbers toch voor de " verse gebakken" gaan?

Hierbij nog een leuke paar leuke sites me betrekking tot de decoratie en bereiding van cupcakes:
Ik houd van bakken

Onderstaande site moet je alleen gezien hebben voor de inspiratie en de ware kunst wat hier achter zit:
Cupcakes

2 opmerkingen:

  1. Jaa ik eet ze ook niet echt omdat ik aan de lijn ben haha, ouderwets woord. Maar wie weet ga ik ze met mn bday maken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ja de welbekende goede voornemens:)

    BeantwoordenVerwijderen