vrijdag 2 december 2011

Two takes a tango....

Soms heb je geluk, en heel soms heb je heel veel geluk:)  Dat gevoel nam bij mij gisteren de overhand toen ik een mailtje ontving dat ik de winnares was geworden van een paar laarzen van 279,95 euro!!!  Ik???  Hebben jullie wel de mail naar de goede Inge gestuurd?? Was de eerste reactie die bij mij op kwam.

Ik had dit dus helemaal niet verwacht, ook vanwege het feit dat ik deze maand ook al 50 euro shopping money had gewonnen.  Toen ik weer een beetje op aarde was geland haha...ben ik nog een keer de mail gaan lezen maar het is toch echt waar!

Ik ben dadelijk de gelukkige bezitster van een paar geweldige laarzen van het merk Karma of Charme:)  Kennen jullie dat merk?

Mijn poezelige voetjes worden nu al heel blij:) 

Site: Karma of Charme

Hebben jullie laarzen van het merk? Ik zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje op de site zouden nemen en jullie mening over de laarzen zouden geven.

10 opmerkingen:

 1. Wat gaaf!! Lucky you!! En ja we vieren Sinterklaas :) jij ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je lieve reacties! En gefeliciteerd!! XX Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ sold out forever; dank jullie wel! Ik ga morgen met de familie Sinterklaas vieren. Jullie ook een fijne pakjes avond gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Paris can't wait; dank je wel:) En wat betreft de complimenten graag gedaan hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooo, lekkere prijs! Gefeliciteerd! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent echt een lucky chick! Die laarzen/boots zien er echt gaaf uit! Is dat trouwens nep bont of echt? Model ziet leuk uit, lijk me ook erg warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Rinah, Haha, ja erg he? ben er eerlijk gezegd nog niet helemaal achter of het echt of nep bont is. Hopelijk zijn ze ook lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen