woensdag 14 december 2011

Oh...my

Toen ik voor het eerst kleding van dit merk spotte, was mijn reactie direct oh...   Het merk is trendy, apart en ergens toch stijlvol te gelijk. Het word zover ik weet nog niet in de Nederlandse winkels verkocht. Er is wel een Nederlandse vintage site die diverse kledingstukken van dit merk aan bied.  Klik op onderstaande foto's om naar de webshop te gaan;

 

Indien je de kleding in de webshop vermeld dan houd er rekening mee dat dit vanuit Hong Kong verscheept moet worden. De verzendkosten kunnen dus wel wat hoger liggen. Echter de kleding op de site heeft een schappelijke prijs, dus dat verzacht wellicht de hoogte van de verzendkosten:).  Een ding is zeker, je hebt echt iets unieks!

De site Froufrous heeft ook diverse kledingstukken van dit merk. Onder andere een tof kort rokje, en de broeken en tops die zijn verkopen zijn ook gaaf!  Deze site is absoluut een kijkje waard daar zij echt toffe vintage dingen verkopen. De kleding van Oh My Frock is overigens nieuw.

Kennen jullie het merk?
Zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje in de webshop zouden nemen en aan geven wat je er van vind.

Wat vinden jullie van de webshop van Froufrous?

4 opmerkingen:

 1. I love blazers en ik vind die zachtgele heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ik heb er al eens van gehoord ja, en ik kijk regelmatig in de webshop, nog nooit wat besteld, maar ze hebben inderdaad prachtige items!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. so cute!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie jassen, ze hebben zo leuke details!

  BeantwoordenVerwijderen