zondag 11 december 2011

Aparte blog: vechten tegen...cancer

We staan er niet dagelijks bij stil, maar helaas sterven er dagelijks in Nederland mensen aan de vreselijke ziekte...kanker.  Elke dag krijgen mensen in Nederland in de verschillende ziekenhuizen die ons land rijk is de diagnose...kanker.  Bijna iedereen in mijn omgeving heeft er mee te maken gezegd, dit kan een familie lid zijn die er door getroffen is (in het geval van mij), maar het kan ook jezelf betreffen.

Jaarlijks steun ik vanaf de eerste dag van de Pink Ribbon maand, Pink Ribbon. Ik draag dan een armband en ik hoop op deze manier de mensen die er mee te maken hebben of er tegen strijden zo een hart onder de riem te steken. Wat nog belangrijker is, ik steun de stichting. Geld voor onderzoek is zo hard nodig!

Waarom vind ik nu zo belangrijk?  Die reden is heel simpel.  Iedereen kan deze vreselijke ziekte krijgen, ik dus ook.

Een oud collega heeft uit zich zelf besloten om 1000 euro bij elkaar te krijgen en deze te doneren. Daar ik dit zo'n super tof initiatief vind, wil ik haar graag helpen. Eerlijk is eerlijk ik moet wel zelf nog een bedrag doneren, maar dat gaat er volgende maand zeker van komen. Beloofd is beloofd. Zij probeert door een aan gemaakte Facebook pagina zoveel mogelijk donateurs bij elkaar te krijgen. Maar ook door verkoop van sleutelhangers en pennen.

Bij deze wil ik jullie dan ook vragen om een kijkje op haar Facebook pagina te nemen.
En de pagina te " liken". Hier is zij al erg mee gebaad. Doneren mag natuurlijk altijd. Zo'n eigen initiatief mag wat mij betreft niet ongemerkt voorbij gaan.

 Vecht tegen kanker

Tegen Natascha wil ik zeggen een super initiatief!
STA OP TEGEN KANKER!


3 opmerkingen:

 1. Een hele goeie artikel, ik zal ook die Facebook pagina Liken. Trouwens een tijdje geleden stond er op nu.nl niet zo leuk nieuws over de organisatie van Pink Ribbon ik weet niet of je dat gelezen heb: http://www.nu.nl/binnenland/2669990/pink-ribbon-besteedt-maar-weinig-onderzoek.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb op haar pagina gelinkt like.
  Wij kregen vorige week het nieuws dat mijn tante , 64 jaar, kanker heeft, graad IV en dus een vergevorderd stadium.
  Ik denk dat de grootste deel van de bevolking sterft aan deze ziekte, het is maar te hopen zo laat mogelijk.
  Dank je voor je lieve comment Inique xxx

  BeantwoordenVerwijderen