dinsdag 13 december 2011

Sieraden pracht uit..."Spitsland" en een winactie

Vanochtend gespot in de Spits, ja ja soms is hier best een goed accessoires statement te vinden:)  Mijn oog viel gelijk op een zilveren medaillon, genaamd MY IMenso.  Het leuke aan deze medaillon is, is dat je het aan twee kanten kan dragen. Aan een kant kun je dan een insignia (Latijns) voor symbool, embleem doen en dit zorgt dan direct voor een " persoonlijke noot" aan je ketting.

Daarnaast is dit merk het enige dat dusver gebruikt maakt van exclusively 925 silver en dat werkt met natuurlijke stenen (denk aan, half edelstenen, agaat enzovoort). Het medaillon is verkrijgbaar in zilver, goud en een beetje roze-goud kleur.

Wat ik hier zo leuk aan vind, is dat je naast alle armbanden die je tegenwoordig een persoonlijke touch kan mee geven dat dit nu kan bij een ketting:)

Nieuwsgierig?  Check de site: My IMenso

Kennen jullie het merk?


Win actie

Net nog een te gekke win actie op Facebook gespot;  wie wil er geen schoenen winnen? En dan ook nog wel je droomschoenen van Cafe Moda?   Check de Facebook pagina " like" en go for the perfect christmas give away:)  Hier vind je ook de spelregels..  Zoek, klik, schrijf en win dat ben je verwijderd van je droomschoenen!

1 opmerking:

  1. ja er zijn wel een paar stukken bij die mijn aandacht trokken.
    die medaillon doet me denken aan de films van vroeger. leuk om je dierbaren in te bewaren, romantisch..... x

    BeantwoordenVerwijderen