zondag 30 oktober 2011

Tja....

Een weekendje in de prachtige stad Amsterdam brengen weer een hoop goede onderwerpen richting mijn blog.  De 9 straatjes zijn wat mij betreft ook echt een must als je een bezoek brengt aan deze stad, zeker als je iets zoekt wat uniek is!    en de drukte van de Kalverstraat wil ontlopen:).

De Amsterdam en mode fanaten onder ons zullen de 9 straatjes waarschijnlijk kennen op hun duimpje. Maar voor degene (en daar behoorde ik tot en met gisteren ook bij) die het niet kennen hierbij een kleine uitleg.

De 9 straatjes zijn gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Paleis op de Dam (circa 2 minuten lopen). Gelegen tussen de singel en de Prinsengracht. De 9 straatjes worden gevormd door de Rijnstraat, Huidenstraat, Berenstraat, Wolvenstraat, Reestraat en Hartenstraat. Daarnaast behoort de Gasthuismolensteeg ook tot de 9 straatjes.
Iedereen die van vintage, designer winkels, sieraden en van lekker eten en drinken houd is hier aan het goede adres.

Ik heb een aantal leuke adresjes gespot, maar daar morgen meer over.   Echter bij een van de winkels zag ik de volgende schoenen in de etalage staan, ze zijn van het merk Cha.  Klik op onderstaande foto om naar de webshop te gaan;


Collectie 2011-2012

Deze schoenen zijn ook gevoerd met het o zo lekkere schapenvacht.
Ik vind ze persoonlijk erg stoer!  Qua prijs doen ze niet onder van de Uggs, en ze zijn zeker origineel!

Daarnaast verkoopt dit merk ook tassen,  sleutelhangers, agenda's enzovoort.

Wat vinden jullie ervan?

2 opmerkingen:

  1. De 9 straatjes zijn leuheuk :) vooral al die kleine vintage winkeltjes ik kan daar zo een dag rondsnuffelen zonder me te vervelen!!

    leuk die schoenen, heel apart, ik denk niet dat ik ze zelf snel zou dragen maar ze zijn wel cool!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De 9 straatjes zijn inderdaad super gaaf! Ik heb me daar zeker niet vervelend. En ik heb nog mooie ring gescoord daar. Ik zou persoonlijk de schoenen zo dragen, vind ze echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen