vrijdag 28 oktober 2011

Kleuren palet...

Hier nog even een blog over mijn favoriete make - up merk: Catrice.  Sommige mensen zweren erbij (en daar ben ik er een van haha) en andere vinden het verschrikkelijk. Wat mij erg aanspreekt aan het merk is dat er toch allemaal luxe uitziet en qua prijs klein is gebleven. Zo stuitte ik gisteren op hun " Big City Life" make up palet.  In totaal zijn er vier doosjes beschikbaar met verschillende kleurcombinaties en elk doosje draagt een naam van een wereldstad waar de trends op straat worden geboren. Denk aan Berlijn, Sydney, Londen en natuurlijk de Big Apple New York.

In het doosje zitten zes kleuren oogschaduw verstopt en 2 natuurlijke kleuren rouge. Het leuke is dat elke kleur een naam van een bekende bezienswaardigheid in de stad heeft gekregen. Je krijgt er ook een mini oog penseel bij en een extra breed kwastje om je nagels mee te lakken. Nu hoor ik jullie denken, er zit toch geen nagellak bij?  Klopt, echter je kan er een nagellak bij kopen die speciaal aan de kleuren van elke stad is aangepast. Die heb ik zelf nog niet gekocht, maar zit er wel over na te denken.

Welke stad heb ik nu gekozen, mijn keuze ging uit naar Sydney en dat komt door de kleur samenstelling. Ik ben erg van de bruin tinten en een paars tinten omdat dit goed bij mijn kleur haar past (goudblond/rossig) en mijn ogen mooi laat uitkomen (groen).
Mooi kleuren

Nu zullen jullie vast ook wel benieuwd zijn welke kleur oogschaduw men gekozen heeft bij dit kleuren festijn.

Smooth kleurtje dacht ik zo:)

Klik op de foto om naar de website van Catrice te gaan en daar kun je ook een kijkje nemen naar de kleuren combinaties van de andere steden.

Deze collectie betreft een limited edition die te koop is tot half november.

Ben erg benieuw wat jullie er van vinden en hoe jullie het merk vinden?

1 opmerking:

  1. inderdaad catrice heeft de laatste tijd heel hard gewerkt rond nieuwe producten en betere producten. en qua prijs zijn ze nog steeds budget te noemen. dat vind ik ook wel leuk aan catrice

    BeantwoordenVerwijderen