dinsdag 25 oktober 2011

Lookbook 9

Hier nog een paar kledingstukken en stijlen van mij;

Blouse van Object Collectors Item voorjaar 2011    Deze blouse heb ik afgelopen voorjaar gescoord en ik moet zeggen ik ben er erg blij mee. Ik combineer deze blouse met een skinny jeans en hakken. Nu het wat kouder word met een vestje en een sjaal en met mijn Uggs er onder.

Ben erg benieuwd hoe jullie deze blouse zouden combineren? Wat vinden jullie van kleding met een dieren print? Wat zie je deze winter toch weer massaal.


Vestje van Object Collectors Item winter 2010
 
Dit vestje behoort ook een beetje tot mijn favorieten. Ik vind het persoonlijk een mooie kleur en is het vestje is toch een beetje apart door het kant maar niet ordinair.
Ook dit vestje combineer ik meestal met een skinny jeans of een kort rokje.

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden?

Foto is genomen in Madrid, maart 2011
Op de foto draag ik wederom een t-shirt van Object Collectors Item, echt een van mijn favoriete merken. De broek is van Pace en die heb ik een keer in de uitverkoop gescoord. De fel gekleurde armband is van Desigual. Blijf ik ook een tof merk vinden. Het cowboy hoedje is van Berskha. De gympen (heel klein beetje zichtbaar op de foto) van Johan Cruijff.
Hier was ik aan het poseren om mijn foto's ergens naar op sturen.  Het rokje wat ik draag is van Numph. Het hemdje van Object Collectors Item. Legging van Pieces en mijn Birkenstocks of course. Wat zitten die dingen lekker:)

Ben erg benieuwd welke stijl jullie het leukst vinden?

1 opmerking: