zondag 18 september 2011

Ik zeg onze zuiderburen...go to Maasmechelen

Maasmechelen Village

Wie kent het welbekende outlet niet?  Collecties van diverse merken worden hier met hoge kortingen verkocht. Heb hier nog nooit een bezoek aan gebracht, echter weet ik wel uit ervaring dat je er zeker koopjes kunt scoren. Zeker als je gaat kijken als winkels net geopend zijn (opening aanbiedingen) of wanneer de uitverkoop begonnen is (kortingen zijn dan vaak nog hoger).

Echter het outlet in Maasmechelen bestaat 10 jaar en hier hebben zij twee leuke acties op bedacht.

Actie 1

24 september tot en met 19 oktober organiseren zij in samenwerking met het Flanders Fashion Institute een expo waarbij 10 veelbelovende jonge ontwerpers de kans krijgen om deel te nemen aan de "Fashion in Style".  Deze expo is te bewonderen in Maasmechelen Village.

De ontwerpers hebben een opdracht mee gekregen en op 22 oktober word de winnaar/winnares bekend gemaakt.

Klik voor meer informatie op bovenstaand plaatje.
Mij lijkt het persoonlijk erg leuk om te zien:) Het is toch gaaf dat jonge ontwerpers op deze manier in het zonnetje worden gezet, niet?

Wat vinden jullie hiervan?

Actie 2

Iedereen die gek is op zoetigheid is bij Maasmechelen Village aan het goede adres. Want ter ere van hun 10 jarig bestaan bieden zij in samenwerking met een Belgische meester banketbakker cupcakes aan in diverse smaken. Deze worden in de diverse eet gelegenheden die het outlet rijk is voor een zacht prijsje verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

Ik zeg vanaf 24 september allemaal naar Maasmechelen Village.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten