maandag 26 maart 2012

Personal stuff @ Inique

Lieve lezers/lezeressen,

Hartelijk dank voor al jullie complimenten over mijn Desigual jas.  Ben er nog steeds erg happy mee:). Jullie hebben vast gewerkt dat het even blog stilte was bij Inique?   Dit komt onder andere omdat ik afgelopen weekend verhuisd ben naar Gouda om samen te gaan wonen met mijn lieve vriend. Hier zijn een paar weken voorbereiding aan vooraf gegaan.  Om eerlijk te zijn na een keer of 9 verhuizen kan ik zeggen het went nooit!  Wat kan een mens een zooi verzamelen zeg in die afgelopen zeven jaar!.
Maar goed deze episode ligt na aankomende vrijdag (sleutel inleveren) achter mij. Op naar een nieuwe episode in mijn leven. We hebben er erg veel zin in:)

Helaas heb ik vrijdag 16 maart te horen gekregen dat ik naast een B12 tekort ook een milde vorm van ME/CVS heb.  Kent iemand deze ziekte? Dat is uiteraard positief:)  Dit is een van de redenen dat ik regelmatig te moe ben om artikelen te schrijven en blogs te volgen, wat ik overigens erg jammer vind. Maar nu de verhuizing achter mij ligt krijg ik hier weer meer tijd voor:).

Dus aanstaand weekend komt er weer een nieuw artikel online en dan ga ik zeker jullie blogs weer volgen:)

Fijne week allemaal en geniet voorlopig nog van het heerlijke zomerweer:)

Liefs, Inge


4 opmerkingen:

 1. hola goed zeg dat jullie samen wonen, een nieuw hoofdstuk in je leven.
  Ik ken je ziekte niet , nog nooit van gehoord, maar ik hoop dat het je leven toch niet te veel zal beïnvloeden en nog veel kan blogeen maar ook andere leuke dingen kunt doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Fashion Mom, dank voor de lieve reactie. Zolang ik goed mijn grens bewaak moet dit zeker gaan goed komen:)

   Verwijderen
 2. Hey heb je gemist in de blogosphere! Succes met het nieuwe hoofdstuk in je leven. Ik ken de ziekte idd ook niet, maar gewoon doen wat je leuk vind, zover het lukt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Evey, dank voor je lieve reactie meid:) Ik ben weer terug. Zolang ik mijn grenzen goed bewaak komt het helemaal goed. Ik ben het absoluut met je eens, doen waar je passies liggen:)

   Verwijderen