zaterdag 25 februari 2012

A girl has never enough shoes....

Waarschijnlijk is bijna iedere mode vrouw het wel met mijn stelling eens. Schoenen (laarzen, sandalen, pumps, sleehak, mooie slipper, gympen) die hebben wij nooit genoeg.  Langzaam maar zeker verlaat " Koning Winter" ons land en met name afgelopen week en dit weekend hebben we al een beetje mogen proeven van de lente. 

De lente mag nu wel komen, wat eerlijk gezegd ben je nadat je alle vrolijke lente  collecties in de winkels hebt gespot wel toe aan een heerlijk lente zonnetje en temperaturen van boven de 10 graden niet:)  Hebben jullie al mooie lente spulletjes gekocht?
Ik moet zeggen dat de collectie van mijn favoriete merken Object Collectors Item en Desigual er weer veelbelovend uit zien:) Alhoewel ik bij beiden merken lekker wacht tot de uitverkoop (of tussen door uitverkoop ) zijn intrede doet.

Ook op schoenen gebied heb ik een paar leuke modellen gezien. Ik ben persoonlijk best een gympen freak en laat er dit seizoen weer veel moois in de winkel en op het web te vinden zijn.

Ras

Kennen jullie dit merk?  Ik had er nog nooit eerder van gehoord tot dat ik op de webshop een paar modellen van dit merk spotte. Het is een Spaans merk dat bestaat sinds 1988 en het brengt naast een schoenen lijn ook een accessoires lijn op de markt. En me geloof daar zitten een paar prachtig tassen/schoenen bij.
Nieuwsgierig geworden?  Neem een kijkje op hun website: Ras 

Ben erg benieuwd wat jullie van dit merk vinden?

Bid Street
Dit is wel helemaal mijn stijl:)
Dit unieke merk is afkomstig uit ItaliĆ«. En weet je wat deze gympen nu zo uniek maakt? Het gewassen leer in diverse frisse kleurtjes en ze hebben een Pocahontas look:)  Nieuwsgierig geworden wat ik hier precies mee bedoel?  Check Di Capolavori/Bid Street

Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden?


Serafini
Jullie hebben hem vast al op blogs voorbij zien komen? De sneaker met een sleehak? Ook dit Italiaanse merk heeft iets met deze trend gedaan. Check Di Capolavori/Serafini

Ben erg benieuwd wat jullie van deze trend vinden?

Di Capolavori

Al vaker een bezoek gebracht aan deze webshop. Nog geen enkele keer een aankoop gedaan maar ik zit me echt te vergapen aan de prachtige schoenen die zij verkopen. Voor iedereen wat wils en er zitten zeker aparte modellen tussen.
Tip!  Neem nu een kijkje in hun outlet en scoor nog een paar te gekke laarzen met in sommige gevallen 70% korting.

Kennen jullie de webshop?

4 opmerkingen:

  1. Ik koop schoenen eigenlijk nooit online :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Sassie, waarschijnlijk omdat je het lastig vind qua maat denk ik?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken ze allemaal niet, dus eens even kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. volgens mij hebben wij een dicapolavori in Groningen als ik mij niet vergis. Maar momenteel boven mijn budget :-D

    BeantwoordenVerwijderen